01-09-14

De Belgische luchtmacht in 1962

De Belgische luchtmacht in 1962 photo DeBelgischeluchtmachtin1962_zps17174484.jpg

15:06 Gepost door Michael | Commentaren (2)

Commentaren

Dag Michael
Je heb precies veel interesse wat betreft onze Belgische luchtmacht.
"Meer dan 100 jaar Militaire Luchtvaart" en "40 jaar F-16": dit zijn de 2 inspirerende thema's die de Belgische Luchtmacht dagen zullen transformeren tot een zeer bijzonder en onvergetelijk luchtevenement op 12, 13 en 14 september 2014.

De enorme kloof tussen de pioniers met hun driedekker-vliegtuigen tijdens de Eerste Wereldoorlog en de gevechtspiloten die vandaag luchtoperaties voeren met behulp van moderne jachtvliegtuigen, zal overbrugd worden door het nostalgische verleden te linken aan de hedendaagse uitdagingen voor de toekomst. Historische tentoonstellingen zullen gecombineerd worden met operationele vliegdemonstraties, terwijl acrobatische teams en solo-piloten het publiek zullen vermaken met hun spetterende vliegvoorstellingen.

Ik voel me vereerd uw gastheer te zijn voor deze Belgische Luchtmacht dagen en kijk er naar uit u spoedig te ontmoeten op de vliegbasis van Kleine-Brogel voor een groots weekend vol operationele luchtvaartervaringen en unieke momenten tijdens deze internationale airshow.

Kolonel vlieger stafbrevethouder Paul Desair
Commandant Vliegbasis Kleine-Brogel

Gepost door: Rene | 05-09-14

Reageren op dit commentaar

Wanneer spreken wij samen af René

Michael

PS; stuur mij een pm: https://www.facebook.com/hensmichael

Gepost door: Michael | 06-09-14

De commentaren zijn gesloten.